Beoordelingen van De Bengel Valkenswaard

Recente recensies van De Bengel Valkenswaard

5 sterren na 449 reviews

, 25-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Goed verzorgd met servetten, sausjes, friet en snitsel apart verpakt. Toppie

, 11-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten snelle en vriendelijke bezorging top 👌

, 18-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten afgehaald, maar bij het bestellen van een kindermenu wordt meestal de verrassing vergeten. Niet het belangrijkste, maar als er gevraagd wordt naar feedback is dit wel een puntje. Personeel wel erg vriendelijk.

, 14-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Maaltijdsalade de bengel besteld voor afhaal. Er zat geen ketjapdressing over de salade. Het was eigenlijk gemengde sla met gemarineerde kipfilet. Er zaten stukjes sla door die niet meer goed waren. En bij de stokbrood zat frietsaus ipv kruidenboter. Niet geheel tevreden maar het was okee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

, 23-07-2022

Kwaliteit:

Rating

We gaan geregeld afhalen hier en altijd goed, vriendelijk personeel en de weekspecial ossenhaasspies moet vast op de kaart komen. Echt heerlijk ook de jus is heerlijk.

, 23-07-2022

Kwaliteit:

Rating

vriendelijk precies op tijd alles goed

, 23-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het sate vlees was heel droog, ben ik niet gewend van jullie. Verder alles prima verzorgd

, 15-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wederom koud aangekomen en erg slecht gebakken friet. Jammer.

, 14-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biefstuk was koud, en taai. Heel jammer voor zo'n prijs. Bezorgingstijdstip was wel goed.

, 01-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd, alles goed warm en lekker gegeten! Tot de volgende keer!

, 25-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte super slleen de champignonsaus zou iets rommigger kunnen zijn ..

, 21-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Was weer super. Dank jullie wel. Groetjes Vivian

, 19-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was koud De champignon saus zat er niet bij Maar voor de rest was het lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld: ossehaas, best duur. Maar werd bezorgt per fiets en alles was lauw. Binnen enkel minuten op tafel gewoon koud

, 11-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Goeie spare ribs. Friet kan beter. Goeie service

, 06-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bestelling ging perfect, duidelijk keuze menu, tijdstip van ophalen was t ook klaar en het eten was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke snitsel schotel, lekker mals, warm en op tijd

, 03-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was van zeer slechte kwaliteit ontzettend slap leek deze keer wel of ze vol vet gezogen waren weet niet of dit de bedoeling was of het mss een nieuwe manier van frituren is maar als dat zo is vermeld dat dan even

, 27-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Prima, alleen jammer dat ik had gevraagd om mijn salade zonder pijnboompitten te maken en ik alsnog een grote hoeveelheid pijnboompitten kreeg door de gehele salade.

, 27-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Perfecte verhouding vis en salade/kip en salade

, 21-05-2022

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren zoals altijd weer overheerlijk. Maar de ‘befaamde’ cajun frietjes daarentegen waren echt niet lekker: veel te zacht en slap en nog niet klaar. Die hebben we allemaal helaas laten liggen. Echt zonde en teleurstellend.

, 17-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Vlotte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd! Erg warm afgeleverd. Genoeg, en lekker!

, 05-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, bezorger zeer correct en vriendelijk. Daar word ik blij van!

, 24-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed verzorgd en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle bezorging! Top ☺️

, 18-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate was niet lekker.Was niet mals.Meer taai/hard gebakken De spareribs waren wel goed

, 17-04-2022

Kwaliteit:

Rating

De pepersaus bij de schnitzel ontbrak dat was een minpunt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten voldeed aan de verwachtingen. De bezorging was perfect op de geplande tijd. Voor herhaling vatbaar. Wel behoorlijk aan de prijs inclusief bezorgkosten en betalingskozten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend, het was heerlijk. Exact bezorgd op de afgesproken tijd. Chapeau! Het blijft een aanrader.

, 11-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we waren er tevreden over de kwaliteit van het bestelde en ook over de snelheid van levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er geen kleine verassing bij het kinder menu zat. Gelukkig had mijn zoontje het niet in de gaten. En sausjes was matig. Zelfde hoeveelheid krijg je bij 2 personen. En nu voor 4. En de Cajun frietjes waren voor 1 persoon net zoveel als de gewone friet voor 3 personen. We hadden er genoeg aan. Maar voor een ander zou het te weinig gewone friet kunnen zijn. Verder was alles heerlijk hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. Maar heel eerlijk het eten was echt slecht! Het stokbrood met kruidenboter was wel lekker! Schnitzel in het vet gebakken veel te lang, en mijn zoon had buikpijn na de visvingers. (Oud vet?) Carpaccio met veel te veel (oude)salade en groenten niet opgegeten helaas. Tip gebruik klein beetje rucola met pijnboompitten en een flinterdun uitje! Erg jammer, want het is jullie ontzettend gegund! Maar echt zonde van het geld.

, 07-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Was weer super

, 04-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Manier vinden om het allemaal net iets warmer te bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Heel fijne avond gehad. Alert en behulpzame medewerkers en lekkere gerechtjes die vlot doorkwamen ondanks dat het heel druk was. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekkerrrrr

, 30-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Was weer super

, 26-03-2022

Kwaliteit:

Rating

De bestelling bleek bij afhaal niet compleet. Kwartier moeten wachten tot het ontbrekende deel van de bestelling gereed was. Eenmaal thuis bleek het eerste deel van de bestelling flink afgekoeld, ondanks dat ons was beloofd dat dit tijdens het wachten zou worden verwarmd. Ook misten we alsnog voor 1 persoon salade en de friet was zo ontzettend zout dat deze niet te eten was. Kortom; zeker geen aanrader en voor ons de laatste keer!

, 26-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd lekker,nu waren mijn spareribs wat taai en zelfs een gedeelte verbrand...niet zoals we gewend zijn.

, 25-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super! Dank jullie wel

, 24-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, gemakkelijke manier van bestellen, snelle bezorging ( eten altijd op goede temperatuur) en kwalitatief goed eten. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

delicious food - large portions, fast delivery :) I recommend to everyone :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Met 2pers 1 maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs gegeten. Was weer top !

, 14-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet echt warm meer en het vlees te ver doorgegaard. Dus de bestelling heeft te lang gestaan voor wij hem kregen en we wonen echt dichtbij. Zonde want verder was het heel goed geweest en 5 sterren. Bezorger was heel aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Super blij met jullie

, 10-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Was weer super geregeld. Top dank jullie wel team de bengel.

, 09-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en meer dan voldoende! Bezorging redelijk op tijd.

, 04-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De championsaus ontbrak allee nu bij de schnitzel.We hadden geen zin om te bellen omdat we honger hadden

, 26-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Middelmatig voedsel voor een te hoge prijs. Ik heb zelf verschillende soorten kruiden moeten toevoegen omdat het smakeloos was. De bezorging was laat en leek in de war. Alle mond op mond reclame is terecht dat het slechter wordt, de passie lijkt weg. Ik baal dat ik mijn zuurverdiende geld heb uitgegeven aan deze toko.

, 20-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten 2 dingen: de kruidenboter voor op het stokbrood en de Parmezaanse kaas op de gerechten pasta Funghi. En de pasta Funghi viel heeeel erg tegen. Alleen tagliatelle en kastanjechampignons en een heel klein beetje saus. Maar niet gekruid. Er zat echt geen smaak aan. Niet echt een aanrader vinden wij.

, 19-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Weer super verzorgd, lekker eten bij mijn moeder bezorgd. Super fijn. Dank jullie wel team De Bengel ❤

, 16-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, mooi op tijd bezorgd, vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker, goed warm en netjes verpakt bezorgt!

, 10-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service, vriendelijk personeel. Top restaurant

, 03-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biefstuk was weer heerlijk. Bezorger was vriendelijk. Alleen ik merkte wel dat de Cajun kruiden vandaag anders waren. Hopelijk komen de oude kruiden snel terug. Daarvoor bestel ik juist altijd bij de Bengel! Overheerlijke Cajun kruiden.

, 02-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen vond het lekker. Spare ribs, salade de bengel, scampies en sate was top. En de friet was goed gebakken. En een leuke vuurwerk fontein voor onze jarige zoon. Bedankt voor de goede service bengel valkenswaard. We komen zeker terug

, 30-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben afgehaald, eten was echt lekker maar helaas zat er alleen cajun friet bij en niet zoals besteld ook een portie gewone friet. Gebrobeerd te bellen via knop “contact” nummer bestaat niet melding. Via google tel nummer gezocht, ook nummer bestaat niet.

, 25-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, goede service

, 25-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgde en zeer smakelijke afhaalmaaltijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker en warm behalve de biefstuk die was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heel lekker. Netjes optijd bezorgd.

, 22-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Heel netjes verpakt en het was heerlijk

, 19-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk voorgerechtje en stoofpotje van wild. We hebben genoten van onze maaltijd. De porties waren ruim voldoende voor ons tweeën. Voor herhaling vatbaar.

, 18-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2022

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom super. Snel klaar en erg lekker. Tot de volgende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Echt weer zó lekker gegeten! Helemaal fan van de Bengel Valkenswaard. Bedankt weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heel goed, zoals eigenlijk altijd. Zelfs na een ritje van 15min naar huis alles nog heel lekker en warm. Top

, 15-01-2022

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was goed verzorgd!

, 15-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, maaltijd zeer lekker, ruim voldoende en goed op temperatuur.

, 14-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en wederom heerlijk gegeten.

, 10-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Spareribs en schnitzel gehad met heerlijke salade en frietjes. Prima kwaliteit en nog lekker warm!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit, hoeveelheid en bezorging prima, alleen was het eten niet warm meer, friet is dan niet lekker . Misschien een geïsoleerde verpakking proberen? Een ruimere keus in vegetarisch zou voor ons mogen. We bestellen de volgende keer dat we laten bezorgen gewoon weer bij jullie, geen punt. Mvg Bert

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de spareribs als de saté waren weer verrukkelijk. De bezorger was vriendelijk en netjes op tijd. Top weer van De Bengel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Plus bengel dressing voor thuis. Love it!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Het eten was netjes optijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Het eten was goed verzorgd en er was meer dan genoeg. Tot de volgende keer.

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

De ossenhaas brochette was echt heerlijk. Perfect klaargemaakt met heerlijke cajun frietjes en salade erbij.

, 07-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super netjes geleverd

, 06-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de spareribs waren weer subliem en erg lekker. Weer volop genoten ervan. De bezorger was super vriendelijk en ook werd ons eten op het afgesproken tijdstip bezorgd. Wij waren super tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 portie spareribs was niet goed bereid, behoorlijk snotterig. De kip-saté was erg weinig en kwaliteit van het vlees was friettent-waardig.

, 29-12-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten en correcte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten

, 27-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles geweldig Alleen zij dat meisje tegen mij je moet nog wel even betalen Toen moest ze de bestelling nog halen Wel een beetje bijdehand doen is niet leuk of grappig Eten was zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Schnitzel was lekker, ik had champignonsaus en partner had pepersaus..overigs was de Schnitzel ook warm, top! Casino frietjes super lekker, alleen klein verbeterpunten frietjes was war slap ( ook omdat de zak frietjes dicht was ) Voor herhaling vatbaar :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en een super bezorging keurig op tijd en dat op tweede kerstdag top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2021

Kwaliteit:

Rating

goedgekeurd door de familie .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Compliment voor de bezorging! Zelfs iets voor de afgesproken tijd bezorgd door vriendelijke jongedame. Het eten was warm (ervaring is dat dit bij bezorging van andere restaurants vaak niet lukt) en lekker. De vis en het vlees van waren van prima kwaliteit en eigenlijk was alles perfect, op de frietjes na. Het blijft lastig om friet krokant te houden en helaas waren die dan ook slap geworden in de papieren zak.

, 27-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en mooi op tijd

, 25-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipte bezorging, prima eten!

, 25-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 24-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is het echt heel goed. Maar deze keer is er totaal niet gekeken naar mijn doorgegeven wensen. Jammer.

, 22-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd en warm! Salade, cajunfriet en peper- en champignonsaus waren erg lekker. Biefstuk is normaal zo zacht als boter, maar helaas deze bestelling minder mals..

, 21-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soep was aan de zoute kant. De vegiburger was dit maal erg pikant.

, 20-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed warm. Aardige bezorger en netjes op tijd. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste ervaring met de bengel is niet een beste geweest, helaas was onze bestelling lauw en heb ik een aantal items zelf opgewarmt (burger, zalmfilet, aardappelkroketjes). de frietjes en snitsel waren veel te donker gebakken ik vermoed in oud/donker frituur vet. Ook miste ik 1 portie cajunfrites. Ik heb hier geen telefonisch contact over opgenomen omdat ik 2 jongen kinderen erbij had die inmiddels honger hadden en we niet niet langer wilde wachten. Wel waren de smaken van het eten goed na opwarming. Bezorging was optijd volgens afspraak. Je hoeft dit bericht niet specifiek online te plaatsen maar wil het wel even gemeld hebben. Gr kenny

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgster heeft omdat wij een bekers huisnummer opgegeven hebben heel erg moeten zoeken waar de bestelling geen moest. Super service

, 18-12-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van het eten. Complimenten onder deze omstandigheden. Wel missen we de ambiance van de zaak en de sfeer van " uit eten zijn" maar dat kan nu even niet.

, 16-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging volgens afspraak keurig op tijd vriendelijke enthousiaste dame. Eten goed van smaak (op het toetje na daar vond ik weinig chocoladesmaak aan zitten)maar warme eten had zn warmte wel grotendeels verloren. Ene gerecht had cajunfriet wat volop geleverd werd, bij de andere (een salade) was gewone friet ipv brood gevraagd, helaas niet geleverd. Des ondanks was mijn eerste ervaring met jullie gewoon voor herhaling vatbaar met hier en daar die nog wel wat verbeterpunten.

, 15-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over het bezorgde eten! Er viel ook zeker niet te klagen over de hoeveelheden. Echter had 1 persoon met vispannetje er aardig wat graten inzitten, het andere vispannetje was ok! Verder tevreden!

, 14-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten. Alles ook meer dan genoeg, meer dan we op konden. Levering volgens afspraak, netjes even bericht enkele minuten van te voren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super optijd! En heerlijk gegeten! Meer als genoeg!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en netjes op tijd gebracht super !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger en biefstuk met pepersaus besteld, kregen 2 burgers. Gebeld en 15 minuten later was de biefstuk er maar met championsaus. Bestelling 2x verkeerd geleverd dus. Gelukkig smaakte alles heel goed en was er een compensatie.

, 09-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd,zelfs wat te vroeg. Alleen was het al afgekoeld. Voor 1 persoon gewone friet besteld maar dat was mis gegaan en toch gekruide friet gekregen. Jammer...

, 07-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk snel en goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste De Bengel, wij hebben erg slecht gegeten! de kwaliteit van de spareribs was slecht(leek net of ze niet gegrild waren) en de frietjes waren nat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd besteld en op de minuut op tijd geleverd helemaal top. En heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de maaltijden was al erg ver afgekoeld.

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten hadden het gevoel alsof we uiteten waren. Uiteindelijk hadden we wel te veel maarja complimenten over het eten😃

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs, enige minpuntje , hadden iets warmer gemogen.

, 01-12-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en was prima verzorgt👍

, 01-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zo lekker gegeten vandaag . Helemaal top

, 01-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Hoge kwaliteit, de keuken verdient een pluim!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was koud, weinig vlees voor 50 euro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bedankt👍🏼

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam redelijk op tijd alleen was de burger koud en zompig geworden.

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd. De carpaccio was heel goed. Maar de beenham had denk ik veel te lang gelegen buitenkant was erg hard! Normaal zijn de andere gerechten goed!

, 26-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chapeau! Het was weer zoals gewoonlijk heerlijk.

, 25-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg donkere friet, frikadel en kroket. Hamburger was op zich heerlijk van smaak maar nog erg rauw van binnen.

, 24-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker jammer dat twee schaaltjes omgevallen waren en het een knoeiboel was geworden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd. Alles was lekker warm. Wat gaar moest zijn, was gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze maaltijd kwam precies op de tijd dat werd aangegeven. En het was heerlijk. Hier willen we sowieso vaker eten of bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd. Jammer was dat het eten lauw was toen het bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat de bestelling later was dan eerst gezegd (ruim 20min), was het eten erg goed en zeker nog warm. Zeker waard om nog een keer te bestellen.

, 19-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten, veel keus, duidelijke kaart, Vega burger lekker en pittig, wildstoofpotje heerlijk, en meer dan we opkonden. Kortom top!

, 18-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten...was heerlijk allemaal. Bezorging was netjes optijd. Zeker een aanrader.

, 14-11-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, helaas 3,80 betaald voor alleen stokbrood er zat geen kruidenboter bij…

, 04-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pfff.... eigenlijk te veel, maar het was zo lekker! En ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd, de bezorger was ook erg vriendelijk.

, 04-11-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was optijd klaar. We werden vriendelijk geholpen door een medewerkster. In de auto moesten we ons inhouden om het eten nog niet op te eten door de geur. Het eten was mega lekker. Zeker een aanrader.

, 01-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig te bestellen en af te rekenen. Het eten was goed en netjes verpakt. Alles was dus ook warm bij aankomst. Porties zijn goed tot groot en het belangrijkste, het eten was heerlijk. Kortom, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het raar dat ik om 6 uur bestel en dan alleen kan kiezen voor 20:20 berzorgen. Erg lange bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was dezelfde kwaliteit alsof we bij de bengel zelf zaten! Heerlijk en goed gegeten

, 27-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker!

, 27-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Bezorging zou eigenlijk een uur duren maar ze belden dat ze mijn bestelling tussendoor konden doen en toen waren ze er na 20 minuten al! Eten was heerlijk, goed verpakt, perfect gebakken!

, 24-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mix gril gehad, kwaliteit vlees was echt heel goed, ook de maaltijdsalade die we besteld hadden was beter dan bij anderen bij bezorgen

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekker eten en snelle levering! Vooral de spareribs zijn onze favoriet! Het vlees valt zo van het bot af

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten ! Alleen salade Alfredo besteld en salade de bengel gekregen ! Maar dat smaakte ook uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.met 3 mannen gegeten.en nog over..vlees van het bot.heerlijk gekruid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten,heerlijke verjaardag gehad! Dank je wel voor het lekkere eten en de super bezorging!

, 13-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was snel op te halen en het eten was echt heel goed! Alle lof!

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens niet compleet geleverd. Als het druk is word er geregeld iets vergeten. Geen brood en geen sausen toegevoegd geen doekje bij de spare rips. Eten super en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verreweg het beste wat wij tot nu toe hebben laten bezorgen in vergelijking met andere restaurants! Ga zo door!!

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De desserts die we hadden besteld waren heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor 2 personen de mix spare ribs besteld. Direct werd aangegeven dat de bezorgtijd 100 minuten zou duren. Maar omdat we het eten wilden proberen hebben we deze wachttijd geaccepteerd. Het eten werd op de aangegeven tijd bezorgd. De spare ribs waren uitstekend bereid. Een mes was niet nodig,het vlees viel van de botten. Wat wel tegenviel was de smaak. De 'zoete' ribs waren smakeloos, de 'pittige' ribs waren neutraal gekruid. Wat daarnaast een raadsel was waren de vette spekjes op de frisse salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2021

Kwaliteit:

Rating

timing was oke en eten was prima. Netjes verpakt en goed warm gebleven

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten. Alleen waren de kids beetje teleurgesteld want zat geen verrassing bij hun frietjes. Stond wel bij de bestelling. Verder top

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere salade, frietjes niet echt heel knapperig (is er geen andere verpakking dan een zak?l.. Burger prima Bezorging netjes en op tijd

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat was het allemaal weer heerlijk. Toppie gewoon, het was allemaal lekker vers en pittig waar het zo hoorde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodje vergeten maar toch netjes na gebracht, perfect opgelost . Lekkere salade en vlees, frites mag iets langer gebakken.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeel lekker gegeten 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect verzorgd, heerlijk !

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Kon geen saus kiezen bij de snitzel verder top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Algehele verzorging en service was top! Echter leek de friet wel voor de 3e 4e? keer gebakken deze was erg donker en smaakte iets wat vreemd.. Het vlees van de 'Bengelburger was taai maar wellicht dat dat door de dikte van de burger komt? (200gr)

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerlijk gezegd viel het enorm tegen. De stukken vlees van de mixed grill waren enorm taai. De bief was zelfs doorgebakken. Ook de kroepoek van de sate was taai. Ik weet dat het bij afhalen minder vers is, maar het kan veel beter dan dit. Ook miste ik groenten. Een klein bakje sla met 1 stukje tomaat, 1 partje ei, 1 schijfje komkommer, een paar spekjes en verder alleen maar sla vind ik niet kunnen voor het bedrag van €20,90. Maak dan de prijzen voor afhaal lager als de kwaliteit zo is als gisteren. Ik heb vaker bij jullie gegeten en dan is het altijd goed. Dat zeg ik dan ook. Nu was het slecht en dan zeg ik het ook.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

portie waren klein 2 kleine kipfilet maar wel veel friet sausjes waren uit een potje/fles. niet vers gemaakt ik vind de verhouding prijs/kwaliteit eten niet juist

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren wat droog en taai.. de rest was oké salade die er bij zat was zoals altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voldeed prima aan de verwachting.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer de kwaliteit die we verwachten!! Helemaal top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima, heerlijk gegeten, zelfs 10 min voor de afgesproken tijd bezorgd. Eten was goed warm, zoals vorige keren ook nu weer erg tevreden. Als ik een minpunt mag noemen, ik vind de bezorgkosten erg hoog tav de afstand….

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk malse vlees en bezorging stipt op tijd.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, bezorgkosten iets aan de hoge kant.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was er lekker snel en het kwam ook warm aan. De beste spareribs eet je nog steeds hier!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zeker voor herhaling vatbaar. Goede en snelle bezorging

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden gebeld dat het eten later werd bezorgd; de kwaliteit was super. Aanrader!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, mooi op tijd en smaakt naar meer... 👍

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling afgehaald van 13 personen! Toen we het kwamen afhalen werden we meteen vriendelijk ontvangen. Alles klopte en was thuis nog heerlijk warm! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Het was meer dan genoeg. De bestelling werd op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd, makkelijk alles online te bestellen

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede portie en lekker eten. Malse spare ribs. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling netjes op tijd klaar. Heerlijk gegeten en alles netjes verzorgd. Komen zeker nog een keer terug.

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, eten nog van goede temperatuur. Kwaliteit, super!

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Keurig op tijd. Alles naar wens.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom spareribs en wederom super lekker

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed, netjes optijd en heel lekker

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top gewoon alles 5 sterren

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal super lekker gegeten meer dan genoeg!! Binnenkort een keer live gaan eten!! Maar zeer tevreden

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom wen gastvrij ontvangst en heerlijke spareribs!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Goed verzorgd en de prijs waard.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.....toppers

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed verzorgd en smakelijk uit. Vriendelijke meid die bestelling af kwam leveren. En uiteraard lekker. Maarrrrr....het zou nog beter smaken in het restaurant zelf!!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ossenhaas was to much well done i like to have rare

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, knapperig wat knapperig moet zijn, vlees en vis heerlijk mals en nog goed warm. Ik kreeg alleen de deksel van de witte wijnsaus moeilijk los. Maar verder prima hoor, voor herhaling vatbaar :)

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de besproken tijd afgeleverd; goede temperatuur en alles even smaakvol. Voor herhaling vatbaar!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede communicatie. Komen afspraak na. Nette levering. Eten zag er prima uit. Goed bereid en vers.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service Prima eten alles de tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis het uitetengevoel gehad, genoten van de lekkerste spareribs van brabant

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Alles lekker vers en warm. Goede bezorging en keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed! Volgende keer weer!

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op tijd en erg lekker

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd Alles was goed en lekker

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en goed verzorgd !

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk te bestellen via de app. Bezorging mooi op het gewenste tijdstip. Heerlijk gegeten.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed. Constante kwaliteit en heerlijk vers klaar gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en vrij netjes op tijd bezorgd Echter ontbrak de appelmoes en het presentje bij het kindermenu. Hierover telefonisch contact opgenomen en werd excuses voor aangeboden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling hier viel beetje tegen Sommig vlees was taai gebakken Vlees Smaakt allemaal t zelfde Sausjes vergeten bij hoofd gerecht te leveren En bij t kindermenu verassing vergeten Voor dit geld mag het allemaal wel wat beter zijn.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, nog goed warm en precies op het afgesproken tijdstip. Een aanrader.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk stukje vlees 😉

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi opgemaakt en een mooi hoeveelheid. We hadden het visserpalet en de asperge maaltijdsalede. Er was voldoende brood bij gedaan en een heerlijk kruidenboter.Alleen jammer dat de zalm op de asperge was vergeten

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super spareribs en de truffel hamburger was ook super lekker! Personeel aardig en prijs kwaliteit top👌🏽

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs heel lekker maar de friet niet helemaal gaar en dus heel slap

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was voor ons de eerste keer dat we online besteld hadden en eerlijk gezegd ook de laatste keer... Ik wil niet negatief overkomen maar we hebben helaas wel wat dingetjes aan te merken... De scampi’s waren donker gebakken en smaakten niet naar garnaal maar naar frituurvet. Een van de varkenshaas medaillons was droog. Ik had er een mix bij besteld van gebakken ui, champignons en spekjes maar de ui daarvan was verpietert. En we misten 1 setje met sausjes. Er stond bij dat er per hoofdgerecht 3 sausjes bij zaten. En we hadden 2 hoofdgerechten, maar geen dubbele sausjes. De truffelburger was verder goed en de friet ook. En de bezorging was ook prima op tijd, netjes voor de deur neergezet. Ook een vriendelijke dame, niks op aan te merken! Maar de rest helaas een beetje jammer, want voor dat geld hoop je dat alles net zo goed is als dat we in het restaurant hadden gezeten. En nu hadden we achteraf spijt. Nogmaals ik wil niet vervelend overkomen, en heb er ook niet voor gebeld. Maar nu ik

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer lekker

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was super, lekker snel en op de afgesproken tijd.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Met zorg klaargemaakt en een heerlijke salade erbij! Van harte aanbevolen!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Laat ik even beginnen bij het personeel. Het is dat je niet mag knuffelen maar wat een toppers stuk voor stuk altijd ready om te serveren een glimlach die je een fijn gevoel geeft! En dan ga je de eerste dag even zitten op het terras, Zo vriendelijk en spontaan als of je thuis komt (komen uit de Zaanstreek). Dan twee dagen later bestelde wij ons eten, Even afhalen vanuit centerparcs. Aangekomen in ons huisje was alles nog super warm en ja geloof het of niet het was zo onwijs lekker niet normaal en dan de porties wij konden het niet op(ik man een kleine 100 kilo echt een hele kleine 100 niet die grote)dus gewoon 5 dikke vette verdiende sterren. Wij komen zeker terug!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw weer perfect. Chapeau!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd volgens plan, prima eten. Warm en lekker. Beetje duur, voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect en smaakte goed, Het enige jammere was dat ze bij de aspergesalade de gerookte zalm waren vergeten erbij te doen

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Keurig op tijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 van de 4 sparerib gerechten waren van mindere kwaliteit,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren erg goed, maar het vispotje was erg slecht. Het was niet vers en smaakte of het zo uit de supermarkt was getrokken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!! Bezorgd binnen de aangeven tijd, wat dus top was!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens lekker gegeten alleen veel friet voor 1 persoon ,met 1 zak kunnen we makkelijk 2 personen van eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten snel levering. Zeker aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en complimenten aan de kok 👨‍🍳

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en alles netjes op tijd bezorgd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht en was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk! Heerlijk gegeten.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag ons eten besteld bij de Bengel. Het werd per mail bevestigd en ook per mail aangekondigd dat het onderweg was. Het eten werd goed warm bezorgd en de porties waren zeer royaal. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Eerste keer zat er de cajub frietjes er niet bij. Meteen even gebeld en binnen 10 min stonden ze weer voor de deur met ectra flesje sladtessing van de bengel. Super service! We gaan zeker nog een keer bestellen!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van heerlijk eten.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel, zelfs eerder dan in de bevestiging stond. Het eten was warm, goed van kwaliteit en de portionering was meer dan voldoende. De ervaring thuis deed niet onder voor de kwaliteit die wij gewend zijn op locatie. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

All American Style Spareribs besteld en met stip op nr.1 bij ons. De ribs super mals en vlees viel zo van de botten, cajun frietjes vielen mij persoonlijk tegen omdat ik deze te zout vond, maar de ribs waren super. De bezorger was netjes optijd en super vriendelijk. Kortom de spareribs gaan wij vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! Ook fijn dat je een bericht krijgt als je eten onderweg is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was heerlijk! Alleen de kruidige frietjes zaten er niet bij. Gebeld en ze waren er snel. Toch nog een goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was heel goed! Friet vonden wij erg droog. Salade mocht wat meer dressing op.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reeds meerdere malen besteld bij De Bengel in Valkenswaard en ben erg verrast door de kwaliteit! De spareribs en recent de bavette, echt super heerlijk en mals!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten,alleen jammer dat er voor 3 personen maar 3 kleine bakjes saus bij de bestelling zitten.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Het eten is van goede kwaliteit, maar de details kunnen beter. Hele malse ribben en perfecte ossenhaas, maar 2 kindermenu's besteld en maar 1 cadeautje in de tas. En de verpakkingen mogen beter. Sauzen lopen bakje uit en dat geeft al rommel voordat je begonnen bent. We doen het graag nog eens over.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden, meer dan gelijk en super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 spareribs zoet en 1 varkenshaas medaillons besteld. De spareribs waren fantastisch. De medaillons waren niet mals, eerder taai zelfs. Dit merkte ik met het snijden al aan beide medaillons. Van ieder 1 hapje gehad en de rest is de prullenbak ingegaan jammer genoeg.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten voor een prima prijs. Voldoende portie,s van alle ingrediënten. En op de afgesproken tijd bezorgd

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de varkenssaté wat taai was, de rest was voortreffelijk.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, en lag klaar toen ik kwam. De salade erbij was een extraatje!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer erg lekker. Alleen waren jullie een beetje royaal met de notenmix op de salade. Er zaten noten voor 4 salades op mijn salade :-) en misschien zouden jullie een noten/croutonmix kunnen overwegen. Maar de rest was weer top!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en bestelling was op tijd. Wel jammer dat we bij het brood alleen kruidenboter hebben gekregen, terwijl we de broodplank met tapenade en ailoi hadden besteld.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,lekker vers en hamburgers en frites goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!!Netjes op tijd thuis gebracht!Voor herhaling vatbaar

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 6 personen besteld, alles was lekker warm en uitstekende kwaliteit. Aanrader voor iedereen en wij gaan zeker nog meer bestellen. Topper!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes op tijd bezorgd, we hebben er goed van genoten

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super mals vlees van de spareribs, perfecte burger en lekkere saté. Ook veel friet!! De friet was naar ons idee te lang gebakken en er hadden wel iets meer dan in kruiden op gemogen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect , spareribs vallen van t botje ! Cajun frietjes zijn geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties perfect, eten was nog goed warm. Sausjes ook lekker en een lekkere salade erbij. Friet was zelfs nog gloeiend heet en krokant meestal als je ergens friet erbij krijgt zijn deze klef en slap maar dat was nu zeker niet het geval! Kwaliteit is goed had liever in het restaurant gegeten maar op deze manier ook heerlijk gegeten!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super Lekker gegeten, zoals we van de Bengel gewend zijn.. Makkelijk thuis aan tafel Bengelen..!!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bengel kwaliteit en dat wil wat zeggen. Goed verpakt, precies op tijd afgeleverd, grote porties en genieten maar. Niets dan lof.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker. Tip: Volgende keer mogen de spek, ui en champignons die ik bij de biefstuk bestelde iets minder lang gebakken.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer bij jullie besteld en super genoten! Enige feedback is dat het veels te veel is. 🙈😂

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging, prima op tijd. Sate de Bengel en de salade heerlijk en de gebakken mosselen en de scampys super. Alles heel warm. Voor herhaling vatbaar en anders weer tot in het restaurant aan de markt.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Wel waren de spareribs een klein beetje afgekoeld! De frietjes lekker en bezorging precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten met nette bezorging

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten vriendelijke bezorger eten warm en keurig bezorgd Zeker aan te raden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. De mail dat je bestelling onderweg is, perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren goed, maar de varkenshaassate was heel droog, veel te doorbakken

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opvallend goed voor bezorgd eten. Spareribs altijd lekker bij de Bengel

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger en salade waren prima. Friet was slap, niet goed gebakken en veel te zout. Bezorging was op afgesproken tijdstip.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ouderwets gebengeld!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer in Valkenswaard besteld. Goed geregeld. Netjes op tijd. Vriendelijk en vooral: heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat wij bij de Bengel in Valkenswaard iets hebben besteld. We zijn bekend met het concept van de Bengel. En zijn zeer tevreden hoe het thuis geleverd os! Het eten is erg lekker en warm thuis bezorgd en er zit de wel bekende salade bij! We hebben genoten van de Bengel bij ons thuis!!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online te bestellen, netjes op tijd klaar, alles tot in de puntjes verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker eten besteld! Snelle bezorging

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, compleet, warm en ruim voldoende

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet goedkoop, Maar wel kwaliteit!!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke botermalse spareribs gegeten en dat tesamen met jullie lekkere salade en cajunfrites. Was voor een herhaling vatbaar.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling was goed op tijd het vlees was lekker frietje niet zo warm meer maar kwam denken wij door de afstand. Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren super! Wel te weinig saus, twee porties spareribs besteld en maar 1 setje saus ontvangen. Uiensoep smaakte lekker maar erg weinig, potje was net tot de helft gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was keurig op tijd en netjes bezorgd en wat zag het er allemaal netjes uit. En dat niet alleen het was goed warm, je had voldoende tijd om eerst van je voorgerecht te genieten. Het was allemaal heerlijk en zeker niet de laatste keer dat we hier gegegeten hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijke bezorger. Super spareribs, de K-Pauls chickenbreast en geitenkaassalade waren ook heerlijk. De frietjes hadden iets meer doorbakken mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! We hadden ook bengel kruidenboter besteld, we dachten dat hier brood bij zou zitten maar dat was dus niet zo. Hadden we kennelijk niet goed gezien. Spareribs en salade bengel waren top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, varkenshaas sate en truffel burger. Beide erg lekker, voldoende friet, sausjes en salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer Top !! Keurig bezorgd & verzorgd ! Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sparreribs zoals we van de bengel gewend zijn toppie fijn dat jullie nu ook in Valkenswaard zitten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeel lekker . eindelijk een bengel in v-town. Ga zo door👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel geleverd en was super lekker! Dit is zeker een aanwinst in Valkenswaard. Hopelijk dat we snel in het restaurant mogen komen.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Alles was goed verzorgd. Hele vriendelijke bezorgster! Jammer dat de cajun frietjes er niet bij zaten, maar verder was het super! Lekker salade!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en de bezorging was precies als afgesproken. Kwalitatief goed eten, helaas mis je de restaurantsfeer.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Heerlijk gegeten. Zelfs exact op tijd bezorgd. Nu voor de tweede keer thuis laten bezorgen en voor herhaling vatbaar. Alhoewel we er naar uitkijken om weer op locatie te kunnen gaan eten. Blij met de Bengel in Valkenswaard.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En keurig op tijd bezorgd. Ik had de bavet, deze was al wat koud. Is natuurlijk ook lastig! Misschien helemaal in folie wikkelen? Hij was wel fantastisch bereid.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker allemaal. Alleen jammer als dat je brood met kruidenboter besteld de kruidenboter er niet bij zit. Tenslotte betaal je daar ook voor.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorg en het eten was heerlijk!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk! Meer dan genoeg en nog lekker warm. Alleen kwam het eten 10 minuten eerder dan de geplande bezorgtijd en waren ze de drie sausjes die bij elk gerecht zouden zitten vergeten. Verder helemaal prima.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima tevreden

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We zijn Eersel gewend .Maar de kwaliteit in Valkenswaard was 100% . Komen zeker terug .

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed warm!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom helemaal top!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd Het eten waren nog goed warm Het was lekker, alleen waren te veel frietjes en de pikante spare ribs zijn niet zo pikant en rest was heel goed

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en op tijd afgeleverd

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Saus vergeten mee te geven bij ophalen maar zeer snel nagebracht en dus prima service en eten kwaliteit erg goed.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een lekkere & fijne aanwinst in Valkenswaard !! De bestelling werd keurig op afgesproken tijd gebracht, netjes verzorgd en goed op temperatuur. En het smaakte allemaal zeer goed ! Voor herhaling vatbaar !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak vlees prima verder geen lust voor het oog

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke bestelling. Bezorging op tijd. En het eten was super!!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Spare ribs heerlijk maar frietjes niet lekker

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, nog goed warm, snelle en nette bezorging. Ga zo door!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten, goede hoeveelheid. De burgers waren niet heel erg warm meer, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg goed, gaan we zeker vaker doen. Helaas 1 maaltijd te weinig geleverd, maar na een telefoontje werd die supersnel gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is ons super goed bevallen heb online besteld werkt super netjes optijd bezorgd top zeker de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker, Zelfs de biefstuk was mooi rood en dat is moeilijk met afhaal. Zeker voor herhaling vatbaar en als jullie straks weer open mogen. komen we zeker vaker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten! Op tijd bezorgd en nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en de bezorging was top krijgt bericht wanneer ze onderweg zijn super gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd geleverd en heel lekker. Het was meer dan genoeg en goed van kwaliteit. We hebben allemaal heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker,en eindelijk een goede salade erbij

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud, slappe frietjes. Prijs kwaliteit komen niet overeen.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd. Het zat netjes verpakt. Het eten was lekker en ook goed warm. Dit was niet eenmalig wat ons betreft :)

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het lekker, alleen was mijn burger aan de koude kant en bij de Cajun frietjes zaten wat slappere bij hoe verder we in de zak kwamen. Verder hebben we genoten!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker was het

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, wat leuk dat er een Bengel in Valkenswaard is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs, snelle bezorging

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburger, salade en sauzen waren echt goed. De frites viel ons alleen tegen. Deze was erg "droog". Ik weet even niet hoe ik het anders uit moet leggen. Daarom maar 4 sterren.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker en nog warm! Malse kip en de garnalen waren lekker met de knoflookolie en ook genoeg! Geen kleine porties!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had de zoete spare-ribs. Die waren echt heel lekker. Maar als je alleen bent zoals ik, dan ben je genoodzaakt om er nog iets bij te bestellen als je het bezorgd wil hebben. De spare-ribs kosten €19,80 en de minimale besteding is €20. Dus voor 20 cent ben ik genoodzaakt er iets anders bij te bestellen, dat vind ik belachelijk. Ten tweede vind ik de bezorgkosten van 5 euro erg aan de hoge kant. Vele restaurants hebben lagere bezorgkosten of zelfs in de woonplaats zelf gratis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, heerlijk eten

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Was lekker! Netjes op tijd en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn en blijven fan van de Bengel. Spare-ribs en schnitzel waren goed, maar de cajun frietjes waren niet lang genoeg gebakken. Ze waren beetje te slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, veel keuze! Bezorging was goed op tijd! Dit gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk Voldoende Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit. Een aanrader en voor herhaling vatbaar. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij verrast met de opening van de Bengel in Valkenswaard! En natuurlijk direct de spare-ribs geprobeerd. Bezorging mooi op afgesproken tijdstip. Spare-ribs van de bekende Bengel kwaliteit en geserveerd met de lekkere cajun friet. Zeker voor herhaling vatbaar en hopen dat we ook snel daar kunnen gaan eten!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijd snelle service

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, eten was heerlijk, maar had bij de maaltijdsalade brood verwacht en dat zat er niet bij

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker enbheel goed en netjes bezorgd en op tijd

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangenaam verast !!! Heerlijk vlees en alles keurig verzorgd!! Lekkere frietjes erbij 👌👌👍👍👍

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk, wat we gewend zijn van de Bengel! Bezorgster was ook zeer vriendelijk!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en lekker

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Alles goed verzorgd, maar een bakje had gelekt, waardoor alle zakken en bakjes vies waren....maar nadat we het opgeruimd hadden, hebben we allevier genoten en gaan we zeker nog eens vaker bestellen.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlotte bestelling en heerlijk eten. ruim voldoende.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! Bedankt voor t lekkere eten en snelle service. Een puntje.... de Cajun friet was heel zout.... heel veel kruiden misschien iets minder 😊 verder top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen en bezorgen werkt super. Kwaliteit eten kan beter. Mijn vis salade was doordrenkt met de saus. Alles smaakt naar de saus, iets bescheidener mag. Succes

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt super! Warm, meer als voldoende, mooi op tijd! Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online te bestellen. Netjes op tijd thuisbezorgd. Eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte bengel kwaliteit, genoeg en lekker. 1 klein puntje, de kruidenboter bij de biefstuk vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs, friet en salade zijn erg lekker! Echter schiet de vegetarische burger echt tekort. Een slappe burger met weinig structuur. Ik zou zoeken naar een ander soort vega burger, een noten burger bijvoorbeeld. Iets met wat meer bite.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was helaas lauw bij thuiskomst (afhalen/Dommelen). Inpakken in aluminiumfolie lijkt me geen overbodige luxe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer en mooi optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 hamburgers waren koud tot lauw. Het lijkt er op dat men nog niet aan het concept bezorgen gewend is. De bekende lekkere Bengel smaak was er wel.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren al bekend bij de andere bengeltjes van de keten. Eindelijk ook in Valkenswaard. Heerlijk gegeten zoals we gewend zijn. Aanwinst voor Valkenswaard. Tot de volgende keer!!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was superlekker!! Het was niet te veel maar ook niet te weinig. Echt een aanrader.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed Alleen niet meer warm Niet meer met de fiets bezorgen Maar met de auto .

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De app. werkt niet optimaal. Kregen bericht dat bestelling onderweg was, maar toen hadden we alles (ruim) een uur geleden al op. En dat was weer ouderwets....LEKKER! Fijn dat we een 'Bengel' rijk zijn in Valkenswaard.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg tevreden! Het was erg lekker, heel net geleverd we gaan zeker nog een keer bestellen bij jullie! Dank jullie wel!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!! :)

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Blij dat De Bengel nu ook in Valkenswaard zit. Er gaat niks boven hun sparerips.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdige bezorging en heerlijk mals vlees. Heerlijk gegeten en alles netjes verpakt.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer bij de Bengel in Valkenswaard en het was heerlijk! De bezorging was heel netjes contactloos en op tijd, de gerechten (voornamelijk spareribs) waren mals, goed van smaak en de extra sausjes, salades en doekjes voor de vingers maakten het af. Als de Bengel geopend is komen wij zeker eten!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Enorm lekker eten en vriendelijk personeel. Zeker een aanwinst voor Valkenswaard!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top! Goed verzorgd en niet koud bij aankomst. Ook netjes op tijd bezorgd. Zeker een aanrader 👍👍

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten,..ruim voldiende. Keurig bezorgd in mooie schalen.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

👍

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fan-tas-tisch lekkere biefstuk en cajun frietjes. En zelfs de salade is heerlijk (door de heerlijke Bengel dressing). Jammer dat de bezorgkosten aan de hoge kant zijn.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating