Beoordelingen van De Bengel Valkenswaard

Recente recensies

5.0
W. van Cleef
13 mei 2024

Prima op tijd en .... nog lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
6 mei 2024

Na een klacht bij onze laatste bestelling ontvingen we gelukkig nu geen geschifte chocolademousse… Alleen nu hadden we ook weer 2 soorten friet besteld en maar 1 geleverd…. Toch jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
7 april 2024

Netjes verzorgd. Mooi op tijd en lekker eten.

Patty
1 april 2024

Altijd top

Marjan
31 maart 2024

Al erg vaak besteld bij De Bengel en telkens tevreden… tot vandaag… Bij de varkenshaas medaillons zat namelijk géén saus… erg jammer als je dat wel besteld hebt!! Hebben hier niet over gebeld want voordat dat nabezorgd is, hebben we al gegeten….

L.
18 maart 2024

Lekker eten en konden het snel ophalen! Ze waren wel de sausjes vergeten maar dat kan gebeuren

Roel
18 maart 2024

Heerlijk gegeten zoals gewend bij de bengel. Jammer dat de prijs gelijk is aan die in het resaurant aangezien een stukje beleving dat je mist bij eten in een restaurant uiteraard wordt doorberekend in de prijs. De beleving die je wel mist bij bestellen. Desondanks zeker de kwaliteit die je verwacht van de Bengel, heerlijk gegeten! Dus ook voor herhaling vatbaar maar niet in reguliere frequentie die er wel zou zijn als de prijs iets schappelijker zou zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nd
4 maart 2024
Dien Steevens
3 maart 2024
Astrid
24 februari 2024

Het eten was erg lekker. Alleen misten we het een en ander. Bij de real american burger ontbrak het bovenste broodje en bij de salades zat geen brood. Dit was eerder wel zo. Verder prima.

Renée
17 februari 2024

Alles was super verpakt. Maar ik heb nu al twee keer de bruchetta besteld en die zit in eem grote bak. De tomaten en broodjes zijn dan helemaal door elkaar geschud waardoor de broodjes ook niet allemaal meer krokant zijn. Misschien een idee om de tomatensalsa in zo'n bakje als de salade in te doen? Dan hou je het netjes en smakelijk :) Groet, Renée

Daan
9 februari 2024

Afgehaald. Ter vergelijking, erg weinig soep met stokbrood. Sandwich was goed!

rick
6 februari 2024

normaal gezien is het goed alleen is deze keer de champignonsaus niet meteen gelevert. helaas kwam deze pas na gebeld te hebben waardoor de schnitzel al koud was

Dennis Staals
25 januari 2024

Top top top, zo hoort een thuismaaltijd te zijn! Complimenten.

Wesley vriens
6 januari 2024
Hilverda
4 januari 2024
Christ Corstjens
23 december 2023

Zoals altijd, goed kwaliteit, hoeveelheid en last but not least op tijd gebracht en van een goede temperatuur.

Moniek van Grootel
23 december 2023

Helaas ontbrak er een bakje appelmoes en de speeltjes voor de kinderen.

Wesley
20 december 2023

Eten was erg lekker altijd tevreden , alleen enigste minpunt het lijkt dat bij de spare ribs iets minder krijgt tegenwoordig

Eef
20 december 2023

Ik vind de gekruide friet en het vispannetje veel te zout. Echt zo zonde en ook ongezond. Mensen kunnen beter zelf zout bij het eten doen als ze het te flauw vinden. Heb het aangegeven maar de keuken deelt een andere mening. Prima dan niet.

Eric van Kessel
12 december 2023

Prima service, perfect op tijd en zeer vriendelijk personeel.

Harold
8 december 2023

Weer heerlijke spareribs gegeten. Netjes op tijd bezorgd.

Yvonne
6 december 2023

Het eten was goed, alles nog prima warm. Helaas zat er bij de kindermenu's geen appelmoes en verassing bij.

Hub Janssen
3 december 2023
Carl Slenders
2 december 2023
Jos Peters
25 november 2023

Mijn eerste bestelling maar super verrast! Precies op tijd, de vissalade was uitstekend en de spareribs van een andere planeet! Top!

Christ Corstjens
19 november 2023

Kwaliteit is zoals altijd goed. Alleen vandaag is men uitgeschoten met het zout over de cajun frites. Bijna niet te eten, zo zout. Jammer, niet gewend van de Bengel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom Geenen
19 november 2023

Weinig soep, wel erg lekker. Pastij was taai. Mayo, rode saus en knoflooksaus meegeleverd maar dat is en bij de soep en bij het pastijtje niet lekker, had er dus niet bij hoeven te zitten.

Sandra
19 november 2023

Al heel vaak besteld maar afgelopen vrijdag was het vlees steenkoud en helemaal doorbakken. Echt niet lekker. Overige keren waren we zeker wel tevreden

Dennis
13 november 2023

De spare ribs waren koud en de cajun frietjes extreem zout waardoor de frietjes niet te eten waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 november 2023
Nurie
10 november 2023

Eten was lekker 😋

Mandy
30 oktober 2023

We hebben de bestelling thuis laten bezorgen. was het echt heerlijk echt een aanrader salade brie 😀

Gerard Kraan
29 oktober 2023

Spareribs en varkenshaas medaillons besteld.Varkenshaas behoorlijk taai,de spareribs ook niet zoals gewend bij de Bengel.De champignonsaus voor de varkenshaas zat in een kartonnen bekertje waarvan de deksel in de bezorgtas eraf gegaan was waardoor alles onder de saus zat.Volgende keer ook sealen net als de sausjes voor de spareribs.(die eigenlijk niet nodig zijn voor goed gemarineerde ribs).Bezorging was wel vriendelijk.

Tommie van den Heuvel
27 oktober 2023

Ik had zoete spareribs besteld tot zo ver alles oké Maar bij openen van de warm houd doos zat er verbrand vlees op een gedeelte van de spareribs vond ik zeer jammer hoop dat jullie hier wel iets mee gaan doen om dit in de toekomst te voorkomen we bestellen regelmatig bij jullie en meestal eetbak dan de spareribs maar nu was ik wel een beetje teleurgesteld

Ashley
22 oktober 2023

Bengel is beter geweest, de frietjes en het vlees was gewoon koud. Je betaald totaal 55 euro en dan verwacht je wel iets meer. Bij de mixed gril waren het 5 mini stukjes vlees, brucetta lag de tomaat eraf en was doorweekt met de olie. Carpaccio was meer sla als carpaccio zelf. Stokbrood was wel goed.

Mieke
21 oktober 2023

Top bezorger top eten jammer dat er geen cadeautje bij zat voor bij het kindermenu. Voor de rest echt super lekker.

Maria Schijvens
20 oktober 2023

Dit was de 2e keer dat de bezorger het adres niet kon vinden.

Sjaak
16 oktober 2023

Ik heb eten afgehaald, wel jammer ze waren een biefstuk vergeten. Ze belden hier zelf voor en ze hebben deze zsm nagebracht, met een attentie erbij. Wel jammer dat mijn vrouw hierdoor later zat te eten als wijzelf. Eten was verder prima, behalve de biefstuk die was niet erg mals. Smaak wel in orde gelukkig. Ook vind ik de porties friet die er bij zaten belachelijk als je in het restaurant besteld heb je tekort, dus ik bestel bij voor de zekerheid en krijg me toch een belachelijke hoeveelheid friet. Heb voor 4 personen friet weg moeten gooien.

Christ
30 september 2023

Super lekker, mooi op tijd en goed warm gebracht. Aan mijn verzoek om aardappelschijfjes ipv friet werd ook voldaan. Iets aan de prijs, maar bij deze service én kwaliteit heb ik het er voor over. Top!

Veronique
30 september 2023

Super eten. Alles lekker.🫶 1 min puntje. Zorg dat je de chocovla niet tegen de warme friet zet.. gaat namelijk smelten 🫣

Mieke
28 september 2023

Vriendelijk personeel. Denkt mee over een bestelling met een glutenvrij dieet. Echt top.

De Ruiter
24 september 2023

Afhalen ging Perfect, goed warm, meer als voldoende, zeer netjes! Zeker voor herhaling vatbaar!

Terry
24 september 2023

Lekker eten en prima op tijd

Ine Willems
22 september 2023

Uitstekend, zoals altijd.

Ahh van de kerkhof
21 september 2023

Super lekker eten! We hebben even moeten wachten omdat er iets fouts was gegaan en kregen een drankje van het huis! Super lief! En fouten maken is natuurlijk menselijk! Eten is ook altijd lekker! Ik kom hier altijd met een lach naar toe en ga ook altijd met een lach naar huis.

Weijers
2 september 2023

Iets te veel kruiden op de friet maar al met al smaakte het heerlijk en meer dan voldoende!

Anoniem
2 september 2023

Schnitzel was te hard gebakken en hierdoor niet fijn om te eten. Saus en frietjes en Salade en dessert was prima

Danny B
26 augustus 2023
Irene
22 augustus 2023

Heerlijke hamburger met cajun frietjes, de Bengel salade en saus! Precies op tijd bezorgd en de kwaliteit was net zo goed als wanneer je gaat eten bij de Bengel zelf, zeer tevreden!

Roy
21 augustus 2023

Bezorging 15 minuten te laat waardoor het eten al koud was. Helaas een slechte ervaring gehad. Bezorgster wel haar excuses aangeboden dat het zo lang moest duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen Machining Technology
16 augustus 2023

Super broodjes💪

Monique Nooijen
6 augustus 2023

Complimenten voor jullie eten en de bezorging was op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandro Etneo
5 augustus 2023
Dave
31 juli 2023
Michel Groenen
30 juli 2023

Super gegeten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veronique
30 juli 2023

Heerlijk eten. Lekkere verse groenten. Goed deser. Super. Blijf dat doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lvdb
29 juli 2023
Wilco van den Molengraaf
17 juli 2023

Goede kwaliteit van eten en meer dan genoeg Goede bezorging en op hoogte gehouden dat het iets later werd Enige minpuntje was de kleine veer die in de salade zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. van Cleef
7 juli 2023

Voor 9 personen eten gebracht en .....warm en lekker. Bijzonder tevreden.

Tommie van den Heuvel
1 juli 2023

Friet te doorbakken en behoorlijk slap

Van Rooij
24 juni 2023

Echt stipt op tijd bezorgd, ruime porties, vlees goed bereid en mals! De frietjes waren wat slap, mogelijk door het warme weer. Maar verder top!!

Dielis
22 juni 2023

Beide goed en ruime porties.

Harold
21 juni 2023

Weer super gegeten van de bengel😋 Goede kwaliteit en stipt op tijd met de bezorging👌zeker een aanrader

Birgit
18 juni 2023

Heerlijke en malse spareribs. Heerlijk gemarineerd! Mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert-Jan van Bakel
15 juni 2023
Mieke Philippens
29 mei 2023

Super eten. Heerlijk mals en knapperige friet.

Martin
28 mei 2023

Heerlijk eten, vriendelijke bediening en prima op tijd !

Veronique
19 mei 2023

Helaas was de burger vergeten en is later gekomen. Deze was opnieuw opgewarmd en kurkdroog en niet lekker. Volgende x gewoon ff een nieuwe maken.ook bij thuisbezorging moet t eten perfect zijn. Erg jammer. Anders is t altijd top.

W. van Cleef
17 mei 2023

Saté iets te hard aangebakken, jammer. Dit is de eerste keer dat ik zo reageer, maar geen probleem, volgende keer weer 5 sterren. De Bengel blijft mijn favoriet.

Birgit Logister
13 mei 2023

Mooi op tijd, lekker warm en eten was goed bereid.

Johan
12 mei 2023

Snitsel was niet vers. De friet te lang gebakken.

Patty
27 april 2023
Anoniem
24 april 2023

Bengel Valkenswaard in kwaliteit echt jammer vergeleken met Eersel. Zowel vegetarische tortilla als varkenshaasmeldalloins stuk minder lekker. Vlees was droog en taai… Jammer aangezien het wel duurder is geworden.. Spareribs was wel lekker.

Anoniem
20 april 2023
Michael Bos
8 april 2023

Het eten was slecht, koud en de kwaliteit wordt steeds slechter en de prijzen hoger. Wij hebben hier voor de laatste keer besteld. De bezorging was op tijd. Toetjes zijn wel lekkker, vandaar twee sterren i.p.v. één.

M. de Brouwer
7 april 2023

Alles was lekker, maar we misten de lekkere spekjes in de sla.

Andre Smith
31 maart 2023
michiel
21 maart 2023

Optijd geleverd! En overheerlijke spareribs met frietjes ! Jammie

Janse
18 maart 2023

Spareribs mogen iets pikanter

Anke
17 maart 2023

De sla leek al 3 dagen oud.

John Schellens
9 maart 2023

Het eten was heerlijk en vooral heel lekker warm! Echt top! De bezorging was ook prima en vriendelijk. Gaan zeker nog meer bestellen. Heel tevreden.

Monique nooijen
5 maart 2023

Dit was de allereerste keer dat wij bij jullie bestelde,we hadden spare ribs . De bezorger was op tijd en het eten was nog warm,en het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
27 februari 2023

Het eten was heerlijk! Alleen het zou om 5 over 6 klaar staan en ik heb daar wel 15 minuten moeten wachten... dat was een minpuntje

Ivo
18 februari 2023

Tweemaal in korte tijd een bestelling gedaan voor thuisbezorging. Tweemaal was het eten koud en de friet niet gaar. Erg jammer, zeker omdat beide bestellingen ruim €50,- waren.

Christ Corstjens
18 februari 2023

Zoals altijd, goede kwaliteit, goede temperatuur én op tijd!!👍🏻👍🏻

Johan
15 februari 2023

Goede snitsel, sla sausen en friet. Jammer geen citroen deze keer.

Gabby Van Rooy
12 februari 2023

Thuis op de bank en toch heerlijk ( uit) eten top !

Lm
28 januari 2023

Altijd op tijd en altijd lekker👍

Rowin van Hulsel
14 januari 2023

Top spareribs!!!

Suzan
8 januari 2023

Helaas was de schnitzel te lang gebakken, de hamburger toch aan de koude kant. En ik weet niet of je het goed of slecht moet noemen maar er zat echt veel ste ve friet bij. Naar onze mening is dit niet meer iets om te laten bezorgen helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veronique
7 januari 2023

Heerlijk eten weer. Super

Diana
4 januari 2023

Lekker gegeten.

bjorn lammers
1 januari 2022

zeer netjes verzorgd,verpakt en bezorgd op gegeven tijdstip. Zal hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
1 januari 2022
P.anadiotis
30 december 2022
Heidi Rutten
28 december 2022
Nathalie
27 december 2022

Vriendelijke bezorger top En was ook goed

Karin Vissers
22 december 2022

Lekker! Alléén bij de maaltijdsalade was toch stokbrood geleverd, naast meer dan genoeg friet. Stokbrood helaas weggegooid. Is toch jammer.

Groenen
21 december 2022

Het was weer super👍👍