Beoordelingen van De Bengel Valkenswaard

Recente recensies

5.0
Annelies
4 augustus 2022

Altijd lekker

Robert
23 juli 2022

We gaan geregeld afhalen hier en altijd goed, vriendelijk personeel en de weekspecial ossenhaasspies moet vast op de kaart komen. Echt heerlijk ook de jus is heerlijk.

henk van weert
23 juli 2022

vriendelijk precies op tijd alles goed

Ine Willems
23 juli 2022

Het sate vlees was heel droog, ben ik niet gewend van jullie. Verder alles prima verzorgd

Ivo
15 juli 2022

Helaas wederom koud aangekomen en erg slecht gebakken friet. Jammer.

Wendy
14 juli 2022

Biefstuk was koud, en taai. Heel jammer voor zo'n prijs. Bezorgingstijdstip was wel goed.

Anja
1 juli 2022

Mooi op tijd bezorgd, alles goed warm en lekker gegeten! Tot de volgende keer!

Emma Daalman
25 juni 2022

Alles smaakte super slleen de champignonsaus zou iets rommigger kunnen zijn ..

Vivian Oranje
21 juni 2022

Was weer super. Dank jullie wel. Groetjes Vivian

Erwin Van zon
19 juni 2022

Het was koud De champignon saus zat er niet bij Maar voor de rest was het lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
19 juni 2022

Besteld: ossehaas, best duur. Maar werd bezorgt per fiets en alles was lauw. Binnen enkel minuten op tafel gewoon koud

Johan
11 juni 2022

Mooi op tijd. Goeie spare ribs. Friet kan beter. Goeie service

Ferry
6 juni 2022

Bestelling ging perfect, duidelijk keuze menu, tijdstip van ophalen was t ook klaar en het eten was weer heerlijk.

Johan
4 juni 2022

Heerlijke snitsel schotel, lekker mals, warm en op tijd

Michel
3 juni 2022
Van Den Heuvel Tommie
3 juni 2022

Friet was van zeer slechte kwaliteit ontzettend slap leek deze keer wel of ze vol vet gezogen waren weet niet of dit de bedoeling was of het mss een nieuwe manier van frituren is maar als dat zo is vermeld dat dan even

Carlijn
27 mei 2022

Prima, alleen jammer dat ik had gevraagd om mijn salade zonder pijnboompitten te maken en ik alsnog een grote hoeveelheid pijnboompitten kreeg door de gehele salade.

Johan
27 mei 2022

Perfecte verhouding vis en salade/kip en salade

Moniek
21 mei 2022

De spareribs waren zoals altijd weer overheerlijk. Maar de ‘befaamde’ cajun frietjes daarentegen waren echt niet lekker: veel te zacht en slap en nog niet klaar. Die hebben we allemaal helaas laten liggen. Echt zonde en teleurstellend.

Paula
17 mei 2022

Heerlijk gegeten! Vlotte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kort
9 mei 2022

Goed op tijd! Erg warm afgeleverd. Genoeg, en lekker!

Christ
5 mei 2022

Bezorging op tijd, bezorger zeer correct en vriendelijk. Daar word ik blij van!

Jeanne Vaske
24 april 2022

Het was goed verzorgd en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramona
24 april 2022

Super lekker en snelle bezorging! Top ☺️

Peet Bax
18 april 2022

Kipsate was niet lekker.Was niet mals.Meer taai/hard gebakken De spareribs waren wel goed

Looij
17 april 2022

De pepersaus bij de schnitzel ontbrak dat was een minpunt

Will
17 april 2022

Het eten voldeed aan de verwachtingen. De bezorging was perfect op de geplande tijd. Voor herhaling vatbaar. Wel behoorlijk aan de prijs inclusief bezorgkosten en betalingskozten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim van Cleef
15 april 2022

Zoals gewend, het was heerlijk. Exact bezorgd op de afgesproken tijd. Chapeau! Het blijft een aanrader.

Vermeulen
11 april 2022
jacob luttjeboer
11 april 2022

we waren er tevreden over de kwaliteit van het bestelde en ook over de snelheid van levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wietske vermeulen
10 april 2022

Jammer dat er geen kleine verassing bij het kinder menu zat. Gelukkig had mijn zoontje het niet in de gaten. En sausjes was matig. Zelfde hoeveelheid krijg je bij 2 personen. En nu voor 4. En de Cajun frietjes waren voor 1 persoon net zoveel als de gewone friet voor 3 personen. We hadden er genoeg aan. Maar voor een ander zou het te weinig gewone friet kunnen zijn. Verder was alles heerlijk hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Billy
9 april 2022
Wendy
7 april 2022

Super snelle bezorging. Maar heel eerlijk het eten was echt slecht! Het stokbrood met kruidenboter was wel lekker! Schnitzel in het vet gebakken veel te lang, en mijn zoon had buikpijn na de visvingers. (Oud vet?) Carpaccio met veel te veel (oude)salade en groenten niet opgegeten helaas. Tip gebruik klein beetje rucola met pijnboompitten en een flinterdun uitje! Erg jammer, want het is jullie ontzettend gegund! Maar echt zonde van het geld.

Vivian Oranje
7 april 2022

Was weer super

Chantal
4 april 2022
Wilco
4 april 2022

Manier vinden om het allemaal net iets warmer te bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tine Baken
3 april 2022

Heel fijne avond gehad. Alert en behulpzame medewerkers en lekkere gerechtjes die vlot doorkwamen ondanks dat het heel druk was. 👍

Borgmans
3 april 2022
robert De Wit
2 april 2022

Lekkerrrrr

Vivian Oranje
30 maart 2022

Was weer super

Verstappen
26 maart 2022

De bestelling bleek bij afhaal niet compleet. Kwartier moeten wachten tot het ontbrekende deel van de bestelling gereed was. Eenmaal thuis bleek het eerste deel van de bestelling flink afgekoeld, ondanks dat ons was beloofd dat dit tijdens het wachten zou worden verwarmd. Ook misten we alsnog voor 1 persoon salade en de friet was zo ontzettend zout dat deze niet te eten was. Kortom; zeker geen aanrader en voor ons de laatste keer!

Nicole van den Boomen
26 maart 2022

Normaal altijd lekker,nu waren mijn spareribs wat taai en zelfs een gedeelte verbrand...niet zoals we gewend zijn.

Vivian Oranje
25 maart 2022

Het was weer super! Dank jullie wel

Esmee Janssen
24 maart 2022
Christ Corstjens
21 maart 2022

Zoals altijd, gemakkelijke manier van bestellen, snelle bezorging ( eten altijd op goede temperatuur) en kwalitatief goed eten. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ewelina Stefaniuk
20 maart 2022

delicious food - large portions, fast delivery :) I recommend to everyone :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
20 maart 2022

Lekker gegeten. Met 2pers 1 maaltijd.

Mark
16 maart 2022

Heerlijke spareribs gegeten. Was weer top !

S. Edel
14 maart 2022

Het eten was niet echt warm meer en het vlees te ver doorgegaard. Dus de bestelling heeft te lang gestaan voor wij hem kregen en we wonen echt dichtbij. Zonde want verder was het heel goed geweest en 5 sterren. Bezorger was heel aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vivian Oranje
12 maart 2022

Super blij met jullie

Vivian Oranje
10 maart 2022

Was weer super geregeld. Top dank jullie wel team de bengel.

Annelies
9 maart 2022

Lekker eten en meer dan voldoende! Bezorging redelijk op tijd.

Noortje
4 maart 2022

De championsaus ontbrak allee nu bij de schnitzel.We hadden geen zin om te bellen omdat we honger hadden

Emma Daalman
26 februari 2022
Abc ik kap er mee
21 februari 2022

Middelmatig voedsel voor een te hoge prijs. Ik heb zelf verschillende soorten kruiden moeten toevoegen omdat het smakeloos was. De bezorging was laat en leek in de war. Alle mond op mond reclame is terecht dat het slechter wordt, de passie lijkt weg. Ik baal dat ik mijn zuurverdiende geld heb uitgegeven aan deze toko.

Angelique van Hout
20 februari 2022

We misten 2 dingen: de kruidenboter voor op het stokbrood en de Parmezaanse kaas op de gerechten pasta Funghi. En de pasta Funghi viel heeeel erg tegen. Alleen tagliatelle en kastanjechampignons en een heel klein beetje saus. Maar niet gekruid. Er zat echt geen smaak aan. Niet echt een aanrader vinden wij.

Vivian Oranje
19 februari 2022

Weer super verzorgd, lekker eten bij mijn moeder bezorgd. Super fijn. Dank jullie wel team De Bengel ❤

JB
16 februari 2022
Vivian Oranje
14 februari 2022

Lekker eten, mooi op tijd bezorgd, vriendelijk personeel

Sergio Moll
13 februari 2022

Eten was super lekker, goed warm en netjes verpakt bezorgt!

Marion
10 februari 2022
Vivian Oranje
6 februari 2022

Lekker eten, goede service, vriendelijk personeel. Top restaurant

Nicole
3 februari 2022

Biefstuk was weer heerlijk. Bezorger was vriendelijk. Alleen ik merkte wel dat de Cajun kruiden vandaag anders waren. Hopelijk komen de oude kruiden snel terug. Daarvoor bestel ik juist altijd bij de Bengel! Overheerlijke Cajun kruiden.

Natasja
2 februari 2022

Iedereen vond het lekker. Spare ribs, salade de bengel, scampies en sate was top. En de friet was goed gebakken. En een leuke vuurwerk fontein voor onze jarige zoon. Bedankt voor de goede service bengel valkenswaard. We komen zeker terug

Angelique
30 januari 2022

Wij hebben afgehaald, eten was echt lekker maar helaas zat er alleen cajun friet bij en niet zoals besteld ook een portie gewone friet. Gebrobeerd te bellen via knop “contact” nummer bestaat niet melding. Via google tel nummer gezocht, ook nummer bestaat niet.

Vivian Oranje
25 januari 2022

Super lekker eten, goede service

Cornelis Koole
25 januari 2022

Prima verzorgde en zeer smakelijke afhaalmaaltijden.

Sil
23 januari 2022

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura Smulders
23 januari 2022

Alles was lekker en warm behalve de biefstuk die was koud

Sharon
23 januari 2022

Het eten was weer heel lekker. Netjes optijd bezorgd.

Gonny
22 januari 2022

Heel netjes verpakt en het was heerlijk

Margo Terhaard
19 januari 2022

Heerlijk voorgerechtje en stoofpotje van wild. We hebben genoten van onze maaltijd. De porties waren ruim voldoende voor ons tweeën. Voor herhaling vatbaar.

JV
18 januari 2022
Jeffrey
18 januari 2022
Geert-Jan van Bakel
17 januari 2022

Het was wederom super. Snel klaar en erg lekker. Tot de volgende

Anja
16 januari 2022

Echt weer zó lekker gegeten! Helemaal fan van de Bengel Valkenswaard. Bedankt weer!

Evelien
16 januari 2022

Gewoon heel goed, zoals eigenlijk altijd. Zelfs na een ritje van 15min naar huis alles nog heel lekker en warm. Top

Eva
15 januari 2022
Ine
15 januari 2022

Heerlijk gegeten. Was goed verzorgd!

Christ Corstjens
15 januari 2022

Super snel, maaltijd zeer lekker, ruim voldoende en goed op temperatuur.

Johan
14 januari 2022

Perfect op tijd en wederom heerlijk gegeten.

Fam. Boudewijns
10 januari 2022

Helemaal top! Spareribs en schnitzel gehad met heerlijke salade en frietjes. Prima kwaliteit en nog lekker warm!!

A Ellens
10 januari 2022

De kwaliteit, hoeveelheid en bezorging prima, alleen was het eten niet warm meer, friet is dan niet lekker . Misschien een geïsoleerde verpakking proberen? Een ruimere keus in vegetarisch zou voor ons mogen. We bestellen de volgende keer dat we laten bezorgen gewoon weer bij jullie, geen punt. Mvg Bert

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad en Ellie
9 januari 2022

Zo lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
9 januari 2022

Zowel de spareribs als de saté waren weer verrukkelijk. De bezorger was vriendelijk en netjes op tijd. Top weer van De Bengel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lydianne Meuldijk
9 januari 2022

Weer heerlijk gegeten! Plus bengel dressing voor thuis. Love it!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark van den Broek
9 januari 2022

We hebben heerlijk gegeten! Het eten was netjes optijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Het eten was goed verzorgd en er was meer dan genoeg. Tot de volgende keer.

Ruud en Grid
9 januari 2022

De ossenhaas brochette was echt heerlijk. Perfect klaargemaakt met heerlijke cajun frietjes en salade erbij.

De jong
7 januari 2022

Super netjes geleverd

Sandra
6 januari 2022
Sandra
4 januari 2022
H. Borgmans
4 januari 2022
J. van Hoof
3 januari 2022

Super lekker en keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
3 januari 2022

Precies op tijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
2 januari 2021

De kwaliteit van de spareribs waren weer subliem en erg lekker. Weer volop genoten ervan. De bezorger was super vriendelijk en ook werd ons eten op het afgesproken tijdstip bezorgd. Wij waren super tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim van Cleef
2 januari 2021
Teunissen
2 januari 2021
Renders
1 januari 2021

1 portie spareribs was niet goed bereid, behoorlijk snotterig. De kip-saté was erg weinig en kwaliteit van het vlees was friettent-waardig.

Maikel
29 december 2021
Jan v Daal
28 december 2021

Super goed eten en correcte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Twan
27 december 2021

Top eten

Henk van weert
27 december 2021

Alles geweldig Alleen zij dat meisje tegen mij je moet nog wel even betalen Toen moest ze de bestelling nog halen Wel een beetje bijdehand doen is niet leuk of grappig Eten was zeer goed

Imke
27 december 2021

Schnitzel was lekker, ik had champignonsaus en partner had pepersaus..overigs was de Schnitzel ook warm, top! Casino frietjes super lekker, alleen klein verbeterpunten frietjes was war slap ( ook omdat de zak frietjes dicht was ) Voor herhaling vatbaar :)

Verhees
27 december 2021

Weer heerlijk gegeten en een super bezorging keurig op tijd en dat op tweede kerstdag top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet van Oorschot
27 december 2021

goedgekeurd door de familie .

Fam. Prinsen
27 december 2021

Compliment voor de bezorging! Zelfs iets voor de afgesproken tijd bezorgd door vriendelijke jongedame. Het eten was warm (ervaring is dat dit bij bezorging van andere restaurants vaak niet lukt) en lekker. De vis en het vlees van waren van prima kwaliteit en eigenlijk was alles perfect, op de frietjes na. Het blijft lastig om friet krokant te houden en helaas waren die dan ook slap geworden in de papieren zak.

Sammie van kuijk
27 december 2021
Yvon
26 december 2021
Johan Follon
25 december 2021

Erg lekker en mooi op tijd

Tom
25 december 2021

Stipte bezorging, prima eten!

Josje
25 december 2021

Heerlijk

Anoniem
24 december 2021

Normaal gesproken is het echt heel goed. Maar deze keer is er totaal niet gekeken naar mijn doorgegeven wensen. Jammer.

Sharon
22 december 2021

Bestelling was op tijd en warm! Salade, cajunfriet en peper- en champignonsaus waren erg lekker. Biefstuk is normaal zo zacht als boter, maar helaas deze bestelling minder mals..

Kaj
21 december 2021

De soep was aan de zoute kant. De vegiburger was dit maal erg pikant.

Teunissen
20 december 2021
Michel
20 december 2021

Eten was lekker en goed warm. Aardige bezorger en netjes op tijd. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kenny cleven
19 december 2021

Onze eerste ervaring met de bengel is niet een beste geweest, helaas was onze bestelling lauw en heb ik een aantal items zelf opgewarmt (burger, zalmfilet, aardappelkroketjes). de frietjes en snitsel waren veel te donker gebakken ik vermoed in oud/donker frituur vet. Ook miste ik 1 portie cajunfrites. Ik heb hier geen telefonisch contact over opgenomen omdat ik 2 jongen kinderen erbij had die inmiddels honger hadden en we niet niet langer wilde wachten. Wel waren de smaken van het eten goed na opwarming. Bezorging was optijd volgens afspraak. Je hoeft dit bericht niet specifiek online te plaatsen maar wil het wel even gemeld hebben. Gr kenny

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline Govers
19 december 2021
Bouwmeester
18 december 2021
Erna
18 december 2021

De bezorgster heeft omdat wij een bekers huisnummer opgegeven hebben heel erg moeten zoeken waar de bestelling geen moest. Super service

Wetzer
18 december 2021
Familie Wetzer
17 december 2021

We hebben genoten van het eten. Complimenten onder deze omstandigheden. Wel missen we de ambiance van de zaak en de sfeer van " uit eten zijn" maar dat kan nu even niet.

Loes
16 december 2021

Bezorging volgens afspraak keurig op tijd vriendelijke enthousiaste dame. Eten goed van smaak (op het toetje na daar vond ik weinig chocoladesmaak aan zitten)maar warme eten had zn warmte wel grotendeels verloren. Ene gerecht had cajunfriet wat volop geleverd werd, bij de andere (een salade) was gewone friet ipv brood gevraagd, helaas niet geleverd. Des ondanks was mijn eerste ervaring met jullie gewoon voor herhaling vatbaar met hier en daar die nog wel wat verbeterpunten.

A.V.
15 december 2021

Zeer tevreden over het bezorgde eten! Er viel ook zeker niet te klagen over de hoeveelheden. Echter had 1 persoon met vispannetje er aardig wat graten inzitten, het andere vispannetje was ok! Verder tevreden!

Carrie van Vlokhoven
14 december 2021
Peter
12 december 2021

Zeer lekker eten. Alles ook meer dan genoeg, meer dan we op konden. Levering volgens afspraak, netjes even bericht enkele minuten van te voren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus Moonen
12 december 2021

Super optijd! En heerlijk gegeten! Meer als genoeg!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helma coppens
12 december 2021

Top en netjes op tijd gebracht super !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
11 december 2021

Burger en biefstuk met pepersaus besteld, kregen 2 burgers. Gebeld en 15 minuten later was de biefstuk er maar met championsaus. Bestelling 2x verkeerd geleverd dus. Gelukkig smaakte alles heel goed en was er een compensatie.

Anja
9 december 2021

Het eten was op tijd,zelfs wat te vroeg. Alleen was het al afgekoeld. Voor 1 persoon gewone friet besteld maar dat was mis gegaan en toch gekruide friet gekregen. Jammer...

Michel Groenen
7 december 2021
Olaf
6 december 2021

Zoals gewoonlijk snel en goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marcel
6 december 2021

Beste De Bengel, wij hebben erg slecht gegeten! de kwaliteit van de spareribs was slecht(leek net of ze niet gegrild waren) en de frietjes waren nat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huub
6 december 2021

Op tijd besteld en op de minuut op tijd geleverd helemaal top. En heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Y
4 december 2021
Suus
4 december 2021

Een van de maaltijden was al erg ver afgekoeld.

Rob
4 december 2021

We hebben lekker gegeten hadden het gevoel alsof we uiteten waren. Uiteindelijk hadden we wel te veel maarja complimenten over het eten😃

Geert
3 december 2021

Lekkere spareribs, enige minpuntje , hadden iets warmer gemogen.

P. Maes
1 december 2021

We hebben heerlijk gegeten en was prima verzorgt👍

Ellie
1 december 2021

Weer zo lekker gegeten vandaag . Helemaal top

Wendy
1 december 2021
Milan Verkaik
29 november 2021

Erg lekker gegeten. Hoge kwaliteit, de keuken verdient een pluim!

Jwz
28 november 2021

Het was koud, weinig vlees voor 50 euro

Van Geffen
28 november 2021

Alles prima 👍

JS
27 november 2021
Claudia
27 november 2021

Heerlijk gegeten. Bedankt👍🏼

Stefanie
27 november 2021

Het eten kwam redelijk op tijd alleen was de burger koud en zompig geworden.

Robbie
27 november 2021

Keurig bezorgd. De carpaccio was heel goed. Maar de beenham had denk ik veel te lang gelegen buitenkant was erg hard! Normaal zijn de andere gerechten goed!

Borgmans
26 november 2021
Wim van Cleef
25 november 2021

Chapeau! Het was weer zoals gewoonlijk heerlijk.

Krista
25 november 2021

Erg donkere friet, frikadel en kroket. Hamburger was op zich heerlijk van smaak maar nog erg rauw van binnen.

Emma Daalman
24 november 2021
riet vossen
24 november 2021

Het eten was heel lekker jammer dat twee schaaltjes omgevallen waren en het een knoeiboel was geworden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Engeltjes
23 november 2021

Het eten werd op tijd bezorgd. Alles was lekker warm. Wat gaar moest zijn, was gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Twan van de Donk
22 november 2021

Onze maaltijd kwam precies op de tijd dat werd aangegeven. En het was heerlijk. Hier willen we sowieso vaker eten of bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacobs
21 november 2021

De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd. Jammer was dat het eten lauw was toen het bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.Driessen
21 november 2021

Ondanks dat de bestelling later was dan eerst gezegd (ruim 20min), was het eten erg goed en zeker nog warm. Zeker waard om nog een keer te bestellen.

Albert Ellens
19 november 2021

Complimenten, veel keus, duidelijke kaart, Vega burger lekker en pittig, wildstoofpotje heerlijk, en meer dan we opkonden. Kortom top!

Harold
18 november 2021

Super gegeten...was heerlijk allemaal. Bezorging was netjes optijd. Zeker een aanrader.

Henk
14 november 2021
Valerie
5 november 2021

Heerlijk gegeten, helaas 3,80 betaald voor alleen stokbrood er zat geen kruidenboter bij…

Monique van Hapert
4 november 2021

Pfff.... eigenlijk te veel, maar het was zo lekker! En ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd, de bezorger was ook erg vriendelijk.

Lars
4 november 2021

De bestelling was optijd klaar. We werden vriendelijk geholpen door een medewerkster. In de auto moesten we ons inhouden om het eten nog niet op te eten door de geur. Het eten was mega lekker. Zeker een aanrader.

Marion
1 november 2021

Eenvoudig te bestellen en af te rekenen. Het eten was goed en netjes verpakt. Alles was dus ook warm bij aankomst. Porties zijn goed tot groot en het belangrijkste, het eten was heerlijk. Kortom, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
31 oktober 2021

Vond het raar dat ik om 6 uur bestel en dan alleen kan kiezen voor 20:20 berzorgen. Erg lange bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
31 oktober 2021

Snelle bezorging en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
30 oktober 2021

Het was dezelfde kwaliteit alsof we bij de bengel zelf zaten! Heerlijk en goed gegeten

Jolanda
27 oktober 2021

Was super lekker!

Wendy
27 oktober 2021

Het was top! Bezorging zou eigenlijk een uur duren maar ze belden dat ze mijn bestelling tussendoor konden doen en toen waren ze er na 20 minuten al! Eten was heerlijk, goed verpakt, perfect gebakken!

Oomen
24 oktober 2021

Heerlijke mix gril gehad, kwaliteit vlees was echt heel goed, ook de maaltijdsalade die we besteld hadden was beter dan bij anderen bij bezorgen

Robin
18 oktober 2021

Enorm lekker eten en snelle levering! Vooral de spareribs zijn onze favoriet! Het vlees valt zo van het bot af

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
18 oktober 2021

Erg lekker gegeten ! Alleen salade Alfredo besteld en salade de bengel gekregen ! Maar dat smaakte ook uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
17 oktober 2021

Heerlijk.met 3 mannen gegeten.en nog over..vlees van het bot.heerlijk gekruid

Anita de Jong
14 oktober 2021

Geweldig eten,heerlijke verjaardag gehad! Dank je wel voor het lekkere eten en de super bezorging!

Peter
13 oktober 2021

Bestelling was snel op te halen en het eten was echt heel goed! Alle lof!

Tom Bos
11 oktober 2021

Weer eens niet compleet geleverd. Als het druk is word er geregeld iets vergeten. Geen brood en geen sausen toegevoegd geen doekje bij de spare rips. Eten super en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelieke de Werdt
9 oktober 2021

Verreweg het beste wat wij tot nu toe hebben laten bezorgen in vergelijking met andere restaurants! Ga zo door!!

Olaf
4 oktober 2021

Prima eten, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chloë Compen
4 oktober 2021

De desserts die we hadden besteld waren heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Lindenbergh
27 september 2021

Ik heb voor 2 personen de mix spare ribs besteld. Direct werd aangegeven dat de bezorgtijd 100 minuten zou duren. Maar omdat we het eten wilden proberen hebben we deze wachttijd geaccepteerd. Het eten werd op de aangegeven tijd bezorgd. De spare ribs waren uitstekend bereid. Een mes was niet nodig,het vlees viel van de botten. Wat wel tegenviel was de smaak. De 'zoete' ribs waren smakeloos, de 'pittige' ribs waren neutraal gekruid. Wat daarnaast een raadsel was waren de vette spekjes op de frisse salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RPM
26 september 2021

Was wederom erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.J.van Kleef
25 september 2021

timing was oke en eten was prima. Netjes verpakt en goed warm gebleven

Inge harks
24 september 2021

Heel lekker gegeten. Alleen waren de kids beetje teleurgesteld want zat geen verrassing bij hun frietjes. Stond wel bij de bestelling. Verder top

Karin
23 september 2021

Lekkere salade, frietjes niet echt heel knapperig (is er geen andere verpakking dan een zak?l.. Burger prima Bezorging netjes en op tijd

Familie Hompes
19 september 2021

Wat was het allemaal weer heerlijk. Toppie gewoon, het was allemaal lekker vers en pittig waar het zo hoorde.

Jack Klaassen
17 september 2021

Broodje vergeten maar toch netjes na gebracht, perfect opgelost . Lekkere salade en vlees, frites mag iets langer gebakken.

M van Luytelaar
5 september 2021

Heeeel lekker gegeten 👌

Carrie van Vlokhoven
3 september 2021

Perfect verzorgd, heerlijk !

Vd heijden
22 augustus 2021

Kon geen saus kiezen bij de snitzel verder top

Ruben
22 augustus 2021

Algehele verzorging en service was top! Echter leek de friet wel voor de 3e 4e? keer gebakken deze was erg donker en smaakte iets wat vreemd.. Het vlees van de 'Bengelburger was taai maar wellicht dat dat door de dikte van de burger komt? (200gr)

Piet
10 augustus 2021

Het was heerlijk.

Mark Mans
27 juli 2021

Eerlijk gezegd viel het enorm tegen. De stukken vlees van de mixed grill waren enorm taai. De bief was zelfs doorgebakken. Ook de kroepoek van de sate was taai. Ik weet dat het bij afhalen minder vers is, maar het kan veel beter dan dit. Ook miste ik groenten. Een klein bakje sla met 1 stukje tomaat, 1 partje ei, 1 schijfje komkommer, een paar spekjes en verder alleen maar sla vind ik niet kunnen voor het bedrag van €20,90. Maak dan de prijzen voor afhaal lager als de kwaliteit zo is als gisteren. Ik heb vaker bij jullie gegeten en dan is het altijd goed. Dat zeg ik dan ook. Nu was het slecht en dan zeg ik het ook.

Frank
25 juli 2021
danny
21 juli 2021

portie waren klein 2 kleine kipfilet maar wel veel friet sausjes waren uit een potje/fles. niet vers gemaakt ik vind de verhouding prijs/kwaliteit eten niet juist

Paul
18 juli 2021

Frietjes waren wat droog en taai.. de rest was oké salade die er bij zat was zoals altijd lekker.

Bert de Bruyn
18 juli 2021

Voldeed prima aan de verwachting.

Nico van Liempd
13 juli 2021

Was weer de kwaliteit die we verwachten!! Helemaal top👍

Niels
12 juli 2021
Anja
11 juli 2021

Het was weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique van Hout
11 juli 2021

Heerlijk gegeten!!

Davits
10 juli 2021
Nathalie Jacobs
10 juli 2021

Alles prima, heerlijk gegeten, zelfs 10 min voor de afgesproken tijd bezorgd. Eten was goed warm, zoals vorige keren ook nu weer erg tevreden. Als ik een minpunt mag noemen, ik vind de bezorgkosten erg hoog tav de afstand….

Harrie
6 juli 2021

Heerlijk malse vlees en bezorging stipt op tijd.

Christ
3 juli 2021

Super, bezorgkosten iets aan de hoge kant.

Simone
3 juli 2021
Maud
1 juli 2021
Nicole
1 juli 2021

Heerlijk gegeten, eten was er lekker snel en het kwam ook warm aan. De beste spareribs eet je nog steeds hier!

Angela
30 juni 2021

Was weer heerlijk zeker voor herhaling vatbaar. Goede en snelle bezorging

Alex
30 juni 2021

We werden gebeld dat het eten later werd bezorgd; de kwaliteit was super. Aanrader!

Andre Smith
30 juni 2021
Carola
29 juni 2021

Helemaal goed, mooi op tijd en smaakt naar meer... 👍

Suus Moonen
27 juni 2021

Heerlijk gegeten, bestelling afgehaald van 13 personen! Toen we het kwamen afhalen werden we meteen vriendelijk ontvangen. Alles klopte en was thuis nog heerlijk warm! Zeker voor herhaling vatbaar.

SH
27 juni 2021

Heerlijk gegeten ! Het was meer dan genoeg. De bestelling werd op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos laurijsen
24 juni 2021

Precies op tijd geleverd, makkelijk alles online te bestellen

Johan
22 juni 2021
Huub
21 juni 2021

Goede portie en lekker eten. Malse spare ribs. Aanrader.

Claassens
20 juni 2021
Goof
20 juni 2021

Bestelling netjes op tijd klaar. Heerlijk gegeten en alles netjes verzorgd. Komen zeker nog een keer terug.

Christ
16 juni 2021

Netjes op tijd bezorgd, eten nog van goede temperatuur. Kwaliteit, super!

Engelen
16 juni 2021

Super lekker. Keurig op tijd. Alles naar wens.

Habraken
14 juni 2021

Wederom spareribs en wederom super lekker

Els
13 juni 2021
P v dongen
12 juni 2021

Alles goed, netjes optijd en heel lekker

Danny
12 juni 2021
Priscilla Vriend
8 juni 2021

Echt top gewoon alles 5 sterren

Angelique van Hout
8 juni 2021

Allemaal super lekker gegeten meer dan genoeg!! Binnenkort een keer live gaan eten!! Maar zeer tevreden

Arlette
6 juni 2021

Wederom wen gastvrij ontvangst en heerlijke spareribs!

Gudo Stekhuizen
29 mei 2021

Lekker gegeten. Goed verzorgd en de prijs waard.

Claassens
29 mei 2021

Was weer heerlijk.....toppers

Leonie wijnen
28 mei 2021

Zag er goed verzorgd en smakelijk uit. Vriendelijke meid die bestelling af kwam leveren. En uiteraard lekker. Maarrrrr....het zou nog beter smaken in het restaurant zelf!!

rob Heemskerk
27 mei 2021

Ossenhaas was to much well done i like to have rare

Jessie
27 mei 2021
Trudy
26 mei 2021

Het was heerlijk, knapperig wat knapperig moet zijn, vlees en vis heerlijk mals en nog goed warm. Ik kreeg alleen de deksel van de witte wijnsaus moeilijk los. Maar verder prima hoor, voor herhaling vatbaar :)

Henk
25 mei 2021

Op de besproken tijd afgeleverd; goede temperatuur en alles even smaakvol. Voor herhaling vatbaar!

M van den Endert
25 mei 2021

Goede communicatie. Komen afspraak na. Nette levering. Eten zag er prima uit. Goed bereid en vers.

Theo coppens
24 mei 2021

Heerlijke spareribs

M de boer
24 mei 2021

Prima service Prima eten alles de tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
21 mei 2021

Heerlijk thuis het uitetengevoel gehad, genoten van de lekkerste spareribs van brabant

Hein-Willem Vlemmix
20 mei 2021

Het eten was heerlijk. Alles lekker vers en warm. Goede bezorging en keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Kelly
18 mei 2021

Heel erg goed! Volgende keer weer!

maarten
18 mei 2021

netjes op tijd en erg lekker

Maarten Hendrikx
17 mei 2021

Snel bezorgd Alles was goed en lekker

Melskens
17 mei 2021

Het was heerlijk, en goed verzorgd !

Jacqueline
17 mei 2021

Gemakkelijk te bestellen via de app. Bezorging mooi op het gewenste tijdstip. Heerlijk gegeten.

Niels Geenen
17 mei 2021
Ronald
17 mei 2021

Altijd goed. Constante kwaliteit en heerlijk vers klaar gemaakt.

Tonny Cox
16 mei 2021
Annemieke
16 mei 2021

Lekker gegeten en vrij netjes op tijd bezorgd Echter ontbrak de appelmoes en het presentje bij het kindermenu. Hierover telefonisch contact opgenomen en werd excuses voor aangeboden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blair
16 mei 2021

Eerste bestelling hier viel beetje tegen Sommig vlees was taai gebakken Vlees Smaakt allemaal t zelfde Sausjes vergeten bij hoofd gerecht te leveren En bij t kindermenu verassing vergeten Voor dit geld mag het allemaal wel wat beter zijn.

Luciënne
16 mei 2021

Heerlijk eten, nog goed warm en precies op het afgesproken tijdstip. Een aanrader.

Slegers
15 mei 2021
Antwan
15 mei 2021

Heerlijk stukje vlees 😉

Maria-anna
15 mei 2021

Mooi opgemaakt en een mooi hoeveelheid. We hadden het visserpalet en de asperge maaltijdsalede. Er was voldoende brood bij gedaan en een heerlijk kruidenboter.Alleen jammer dat de zalm op de asperge was vergeten

Daan
15 mei 2021

Super spareribs en de truffel hamburger was ook super lekker! Personeel aardig en prijs kwaliteit top👌🏽

Silvia
14 mei 2021

Spareribs heel lekker maar de friet niet helemaal gaar en dus heel slap

Bertels
14 mei 2021

Dit was voor ons de eerste keer dat we online besteld hadden en eerlijk gezegd ook de laatste keer... Ik wil niet negatief overkomen maar we hebben helaas wel wat dingetjes aan te merken... De scampi’s waren donker gebakken en smaakten niet naar garnaal maar naar frituurvet. Een van de varkenshaas medaillons was droog. Ik had er een mix bij besteld van gebakken ui, champignons en spekjes maar de ui daarvan was verpietert. En we misten 1 setje met sausjes. Er stond bij dat er per hoofdgerecht 3 sausjes bij zaten. En we hadden 2 hoofdgerechten, maar geen dubbele sausjes. De truffelburger was verder goed en de friet ook. En de bezorging was ook prima op tijd, netjes voor de deur neergezet. Ook een vriendelijke dame, niks op aan te merken! Maar de rest helaas een beetje jammer, want voor dat geld hoop je dat alles net zo goed is als dat we in het restaurant hadden gezeten. En nu hadden we achteraf spijt. Nogmaals ik wil niet vervelend overkomen, en heb er ook niet voor gebeld. Maar nu ik

Dennis
14 mei 2021

Het was zeer lekker

Bakker
14 mei 2021

De bezorging was super, lekker snel en op de afgesproken tijd.

Jacobs
14 mei 2021

Snel en goed!

Saskia Walravens
13 mei 2021

Het was heerlijk! Met zorg klaargemaakt en een heerlijke salade erbij! Van harte aanbevolen!

Lionel pietersz
13 mei 2021

Laat ik even beginnen bij het personeel. Het is dat je niet mag knuffelen maar wat een toppers stuk voor stuk altijd ready om te serveren een glimlach die je een fijn gevoel geeft! En dan ga je de eerste dag even zitten op het terras, Zo vriendelijk en spontaan als of je thuis komt (komen uit de Zaanstreek). Dan twee dagen later bestelde wij ons eten, Even afhalen vanuit centerparcs. Aangekomen in ons huisje was alles nog super warm en ja geloof het of niet het was zo onwijs lekker niet normaal en dan de porties wij konden het niet op(ik man een kleine 100 kilo echt een hele kleine 100 niet die grote)dus gewoon 5 dikke vette verdiende sterren. Wij komen zeker terug!

Wim van Cleef
12 mei 2021

Opnieuw weer perfect. Chapeau!

Peter
12 mei 2021

Bezorgd volgens plan, prima eten. Warm en lekker. Beetje duur, voor herhaling vatbaar.

Jeroen Vissers
12 mei 2021

Alles was perfect en smaakte goed, Het enige jammere was dat ze bij de aspergesalade de gerookte zalm waren vergeten erbij te doen

Verhees
10 mei 2021

Het was weer heerlijk. Keurig op tijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vd Waarden
10 mei 2021

2 van de 4 sparerib gerechten waren van mindere kwaliteit,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
10 mei 2021

De spareribs waren erg goed, maar het vispotje was erg slecht. Het was niet vers en smaakte of het zo uit de supermarkt was getrokken

M.Huibers
10 mei 2021

Heerlijk gegeten!!!! Bezorgd binnen de aangeven tijd, wat dus top was!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad v Hoof
10 mei 2021

Weer eens lekker gegeten alleen veel friet voor 1 persoon ,met 1 zak kunnen we makkelijk 2 personen van eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
10 mei 2021

Heerlijk eten snel levering. Zeker aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart wils
10 mei 2021

Perfect en complimenten aan de kok 👨‍🍳

Peter
9 mei 2021

Heerlijk gegeten en alles netjes op tijd bezorgd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katinka
9 mei 2021
v Hout
9 mei 2021

Precies op tijd gebracht en was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
8 mei 2021

Het was weer voortreffelijk! Heerlijk gegeten.

LJ
8 mei 2021

Vandaag ons eten besteld bij de Bengel. Het werd per mail bevestigd en ook per mail aangekondigd dat het onderweg was. Het eten werd goed warm bezorgd en de porties waren zeer royaal. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Noortje
5 mei 2021

Super lekker gegeten. Eerste keer zat er de cajub frietjes er niet bij. Meteen even gebeld en binnen 10 min stonden ze weer voor de deur met ectra flesje sladtessing van de bengel. Super service! We gaan zeker nog een keer bestellen!

Marc
5 mei 2021

Snelle levering van heerlijk eten.

Rob
4 mei 2021

De bezorging was snel, zelfs eerder dan in de bevestiging stond. Het eten was warm, goed van kwaliteit en de portionering was meer dan voldoende. De ervaring thuis deed niet onder voor de kwaliteit die wij gewend zijn op locatie. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Marco
2 mei 2021

All American Style Spareribs besteld en met stip op nr.1 bij ons. De ribs super mals en vlees viel zo van de botten, cajun frietjes vielen mij persoonlijk tegen omdat ik deze te zout vond, maar de ribs waren super. De bezorger was netjes optijd en super vriendelijk. Kortom de spareribs gaan wij vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Gestel.
2 mei 2021

Het was super lekker! Ook fijn dat je een bericht krijgt als je eten onderweg is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam
2 mei 2021

Bestelling was heerlijk! Alleen de kruidige frietjes zaten er niet bij. Gebeld en ze waren er snel. Toch nog een goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
2 mei 2021

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Twan
2 mei 2021

Vlees was heel goed! Friet vonden wij erg droog. Salade mocht wat meer dressing op.

Geert
2 mei 2021

Reeds meerdere malen besteld bij De Bengel in Valkenswaard en ben erg verrast door de kwaliteit! De spareribs en recent de bavette, echt super heerlijk en mals!

Jolande
1 mei 2021

Lekker gegeten,alleen jammer dat er voor 3 personen maar 3 kleine bakjes saus bij de bestelling zitten.

Edith
1 mei 2021

Heerlijk gegeten! Het eten is van goede kwaliteit, maar de details kunnen beter. Hele malse ribben en perfecte ossenhaas, maar 2 kindermenu's besteld en maar 1 cadeautje in de tas. En de verpakkingen mogen beter. Sauzen lopen bakje uit en dat geeft al rommel voordat je begonnen bent. We doen het graag nog eens over.

Postma
29 april 2021
Angelique van Hout
28 april 2021

Super tevreden, meer dan gelijk en super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!!

L&M
28 april 2021